reklam

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Pötüş'le 4321 Kampanyası..


4.3.2.1. Nedir ?

Arkopharma Laboratuarları tarafından geliştirilen 4.3.2.1, incelme, sıkılaşma, şeker gereksinimini azaltma, vücutta fazla suyun birikmesini önleme ve toksik maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı bitkisel bir ürün grubudur.

Diyet programlarından daha etkin ve hızlı sonuç alınmasına ve diyet programı süresince zinde kalmaya yardımcı olur. Solüsyon ve yeni teknolojiyle donatılmış, 4 tabakadan oluşan sıralı çözünen tablet olmak üzere, 2 ayrı formu bulunmaktadır.


Doğadan özenle seçildi

4.3.2.1’in bileşiminde bulunan bitkiler, dünyanın farklı bölgelerinden, etkinliklerinin en yüksek olduğu zamanlarda toplanarak Arkopharma’nın modern ilaç tesislerine gelir.

Yüksek teknoloji ile formüle edildi ve üretildi

4.3.2.1’in içeriğindeki bitkilerin etkinliklerini optimum düzeyde göstermeleri, tamamen bilimsel olarak etkileşime girmelerini önleyecek özel formülasyonlar aracılığıyla gerçekleştirildi. Yüksek teknoloji, Arkopharma’nın 105.000 m2’nin üzerinde bulunan üretim tesislerinde ve bitki uzmanlarının denetimi altında uygulandı.

Fransa’dan dünyaya yayılan 4.3.2.1 rüzgarı
Kanada, İtalya, İspanya, Avustralya, Hırvatistan başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde incelmek ve formda kalmak isteyenlerin en fazla tercih ettiği ürün olarak yer aldı.

Türkiye’de Arkopharma ve 4.3.2.1
Pazara verildiği 2006 yılında sağlık ve form hedefleyen 100.000’in üzerinde bilinçli tüketiciye ulaştı.


http://balpotusuilemoda.blogspot.com/2010/08/potusle-4321-kampanyas.html

-Kampanya25 ağustos da bitiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails