reklam

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Hollyherbs'den 3 Kişiye Hediye Paketi







Epilixir Nedir?
  • Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.
    İçindekiler;Guava sakız formasyonu alkolde ekstraktı,Aloe Vera,Yulaf sütü,Baz krem,GSe gliserinde ekstraktı,Peppermint Esansiyal Yağı,Lavanta Esansiyal yağı ve Su.
    Çözücü olarak kullanılan sıvılar,raf ömrü kazandırmak için eklenen stabilizatörler yine doğal kökenli olup hiçbir şekilde kimyasal içermemekte,elde edildiği saflığıyla kullanıma sunulmaktadır.Tam anlamıyla doğal bir ürün oluşundan dolayı yan etkisi yoktur,allerjik reaksiyona sebep olmaz.

  • Epilixir yağ içermez. Su bazlı bir üründür ve sürüldüğü anda kurur.Saatlerce kendinizi yağlı,yapış yapış hissetmez,rahatlıkla giyinip işe gidebilir,günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.
  • Epilixir kokusuzdur. Kullanılan bitkilerden gelen ham ot kokusu sürüldüğünde kaybolur ve kokudan kaynaklı rahatsızlık hissedilmez.
  • Epilixir üretildiği bitkilerin doğal rengine sahiptir. Ciltte renk değişikliğine sebep olmaz.
  • Epilixir batık kıl oluşumuna sebep olmaz. Hatta içeriğindeki bitkiler sayesinde cildi sağlıklı bir şekilde soyarak varolan batık kıl sorununun çözümüne yardımcı olur.
  • Epilixir’in kıllar üzerine etkisi yaş, cinsiyet, uygulama bölgesi gibi etkenlerden bağımsızdır.Kıllanmanın temelinde hormonal bozukluk oluşu seans sayısını arttırabilir ancak beklenen sonucun alınmasına engel değildir.Profilinde hormonal bozukluk olan kullanıcıların doktor kontrolünde hormon tedavilerini almaları kıllardan kurtulmaktan önce sağlıkları açısından şiddetle önerilir.

Şimdi gelelim kampanyamıza.Kampanyamız sonunda 3 Kişiye toplamda 3 Hediye paketi vereceğiz.Paketimizin içinde nelermi var?

1 adet Epilixir 20 ml lik deneme boyu


1 adet %100 saf ipek yuz-dekolte kesesi ve 1 adet krep vucut kesesi

http://pinarlabizbize.blogspot.com/2010/08/hollyherbsden-3-kisiye-hediye-paketi.html

Kampanya son gun: 20 agustos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails