reklam

6 Mart 2010 Cumartesi

en iyisinin en guzelinden

Bonny; “güzel, sağlıklı, iyi, hoş” demektir.
İdealimiz; sunduğumuz “food” yani yenebilir ürünlerimizi, “bonny” yani keyifli ve görsel bir şekilde sizlere sunmaktır.

Bonnyfood olarak; sevdiklerinize hediye olarak göndermek isteyebileceğinizlezzetli çiçekler üretiyoruz. Kek Çiçekleri, Çikolatalı Meyve Çiçekleri, Kurabiye Çiçekleri, Çikolata Şeker Çiçekleri ve Çikolata süslü Çilek Çiçekleri gibi leziz ürünleri dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza, ailenize ve tüm sevdiklerinize hoş ve farklı hediyeler olarak gönderebilir; hem akılda hem de ağızda değişik tatlar bırakabilirsiniz.
Bonnyfood markası nasıl oluştu

Klasik hediyeler veya "sade bir çiçek" gönderme anlayışı, yurtdışında olduğu gibi artık ülkemizde de yavaş yavaş değişiyor. Çiçekten vazgeçemiyoruz ama aynı zamanda farklı türde bir hediye de sunmak istiyoruz. İşte Bonnyfood bu anlayıştan hareketle doğdu. Artık Bonnyfood Lezzet Çiçekleri ile sevdiklerinize hem "çiçek görselliği" hem de lezzetli ve keyifli tatlar hediye ederek fark yaratabilir; böylece haklı ve övgü dolu teşekkürler alabilirsiniz.

Bonnyfood markası bir TechoPlus A.Ş. girişimi olup, geçmişte internet girişimleri konusunda birçok deneyimi olan Hamit Kekeç ve Didem Güney Alsoy tarafından 17 Ekim 2008 tarihinde hayata geçirilmiştir.

Ürünlerimiz;

- Hijyenik şartlarda üretilmektedir.
- Katkı maddesi ve koruyucu madde içermediğinden taze tüketilmesi önerilir.
- Kullanılan çikolata, şekerleme ve gıda boyalarının tümü Türk Gıda Kodeksine uygundur.

Keyif yaratmak ve bunu sevdiklerinizle buluşturmak dileğiyle...

Bonny günler dileriz,

Saygılarımızla,
Bonnyfood Lezzet Ekibi

Bu çiçekler yenileniliyor :) Bonny Food'a bu sevimli hediyesi için çok teşekkür ediyoruz.

Siyah saksıda badem tozu ve kakaodan yapılmış inanılmaz kırmızı kek güller! Özel tasarımlı kırmızı straz taşlı saksısında sevdiklerinizi özellikle farklı hediyeler ile buluşturabilirsiniz! Kek Çiçeği ürünümüzde yaklaşık 55-60 adet gül şeklinde kek yeralmakta olup, kekler siparişiniz üzerine günlük olarak hazırlanmaktadır.

Mesajlı kurabiye seçiminizde, "seni seviyorum", "geçmiş olsun", "mutlu yıllar Aylin" vb. yazılacak maksimum 18 karakterlik mesajınızı "sipariş notu" bölümünde belirtebilirsiniz.

Balon almak isterseniz, balon üzerinde tercih ettiğiniz yazıyı (I love you, It's a girl, It's a boy, Happy birthday, Good bye, I'm sorry vb) ve balon rengini (pembe, mavi, kırmızı) "sipariş notu" bölümünde belirtebilirsiniz.

Bu ürünümüzün İSTANBUL, ANKARA ve İZMİR teslimatlarımız kendi araçlarımız ile diğer illere teslimatını ise kargo aracılığı ile yapmaktayız.



Kampanyamız 11 Mart tarihinde sona erecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails